INIT-gebouw Amsterdam

Van Eco Energy Service hebben we onlangs opdracht gekregen om de regeltechniek te vervangen in het INIT gebouw aan de Jacob Bontiusplaats te Amsterdam. Alle 18 regelkast worden voorzien van Priva en zullen communicatief worden. Dit bedrijfsverzamelgebouw huisvest op dit moment onder andere de gemeentereiniging en de Persgroep.

Op deze manier zal het inzichtelijk worden hoe de energiestromen verlopen, een aanzienlijke kostenbesparing is hierbij mogelijk.

Pedro de Medinalaan Amsterdam

Het multifunctionele gebouw is gesitueerd op de kop van de bedrijvenstrook op het Steigereiland. Het pand bestaat uit twee vleugels waartussen over de volle lengte een veertien meter hoog atrium is ontworpen.

Quintess werkt van oud naar nieuw

Quintess past hier de warmteopwekking en de koeling aan. Doordat deze de levensjaren achter de rug heeft is de warmtepomp aan vervanging toe. Hiervoor zal de regelkast, de bekabeling en de software flink op de schop moeten.

De diverse verbouwingen op de verdiepingen zullen ervoor zorg dragen dat de bouwkundige aanpassingen ook in software verwerkt worden. Dit komt het klimaat zeker ten goede.

Level Leiden

Level Leiden is een herkenbare ‘landmark’: voor iedereen gemakkelijk herkenbaar, vindbaar, bereisbaar en bereikbaar. Praktisch gelegen op een centrale plek en een knooppunt van routes. Het biedt alle ruimte die u maar nodig heeft. Met een ongelofelijk veelzijdig aanbod. Altijd in beweging, prettig druk en levendig.

Energiebeheer van de toekomst

Quintess heeft van Homij Technische Installaties opdracht gekregen om op alle verdiepingen de energiestromen in beeld te brengen. In totaal zullen 170 meters gemonitord worden.
Denk aan kWh-meters, koude-meters, warmtemeters en watermeters. Dit zal via een SQL database aangeboden worden aan de klant.

Kronenburgsingel Arnhem

De regeltechniek in dit pand was dermate oud dat de gehele regeltechniek aan vervanging toe was. De nieuwe regelkast inclusief  Priva zal koelmachines, luchtbehandeling en diverse naregelingen aan sturen.

Energiebeheer van de toekomst

Quintess heeft van ECO Energy Service opdracht gekregen om dit geheel te vervangen. Quintess zorgt ervoor dat de klanten minimaal overlast hebben van deze ombouw.