Het ‘Martinez gebouw’

Een voormalig kantoorgebouw gelegen aan het Mandelaplein 1 te Almere. Het gebouw is al te zien vanaf de snelweg, en valt vooral op door de hoogte en zijn groen/blauwe glas. Het gebouw telt 20 verdiepingen en biedt een skyline-uitzicht over Almere. Het is herontwikkeld tot een multifunctioneel gebouw.

Werkzaamheden Quintess

Twee keer per jaar wordt door Quintess regeltechnisch onderhoud uitgevoerd voor de  regelkasten die in het pand aanwezig zijn. Hieruit volgt een rapportage waarin wij thermische foto’s van de regelkast plaatsen.

Thermische foto

Uiteraard zijn onze adviezen en bevindingen terug te lezen in deze rapportage. Verder worden de regelkasten het gehele jaar, door Quintess gemonitord.

Doordat wij op deze manier te anticiperen leveren wij een grote bijdrage om de regelkasten optimaal te laten functioneren.

Wil u meer informatie over het onderhoud van uw installatie?

Neem contact met ons op +31(0)24-2120265 of stuur een e-mail naar info@quintess.nl

Churchillplein 5/6 in Den Haag

Aan het Churchillplein in Den Haag is een pand waarin meerdere waarin verschillende ambassades gehuisvest zijn. Dit 7 verdiepingen tellende gebouw omvat koeling door middel een koelmachine en verwarming door middel van ketels. Luchtbehandeling en de nodige naregelingen zorgen voor het juiste klimaat.

Werkzaamheden Quintess

Via een 2e lijnscontract heeft Quintess dit project volledig regeltechnisch in beheer.

Stadhuisgarage in Almere

Werkzaamheden Quintess

Sinds de oplevering in 2007 voert Quintess het regeltechnische onderhoud uit. Twee keer per jaar controleren we de 10 regelkasten op storingen. Gedurende het jaar houden we continu een oogje in het zeil. Zo monitoren we de ventilatie, de verwarming, de liften, de roltrappen en de slagbomen in de parkeergarage op storingen.