Nieuwe technische installatie

Yanmar stadion

Wij zijn trots om samen met @Totaaltechniekgroep het Yanmar stadion, thuis stadion van FC Almere, te mogen voorzien van een nieuwe installatie.

Om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen wordt de werktuigbouwkundige installaties aangepast. De opdracht bevat onder meer het uitbreiden van de cv-installatie op de bestaande stadsverwarming, nieuwe luchtbehandelingskasten en diverse lokale airconditioning units. Quintess heeft de opdracht gekregen om al deze nieuwe systeem, tezamen met de bestaande installatie, te integreren in één gebouw gebonden systeem.

Quintess B.V. heeft er voor gekozen om centraal een nieuwe regelkast met een Priva Bleu ID regelaar te plaatsen. Door gebruik te maken van veldbussen zoals BACnetIP, ModbusIP  maar ook de ‘oude’ hardwarematig sturingen zijn alle verschillende systemen gekoppeld en geïntegreerd in één eenvoudig te bedienen systeem.

Hierdoor kan de beheerder er voor zorgen dat de fitnessruimte lekker koel is als de spelers arriveren voor de kracht training of dat de business lounge het juiste klimaat heeft om de fanatieke bezoekers te ontvangen.